Godkväll! Hur mår ni?? Själv så började ju jag dagen med en red bull så nu kan man lätt säga att all min energi har runnit ut. Dagen började med riktigt spöregn och skitväder som ungefär hela sommaren hittills men i tid tills Julia & hennes mysiga familj kom så tittade solen fram. Så det blev en lyckad dag trots allt, med kubb-matcher, fotbollsmatch, promenad genom byn och härlig utomhusmiddag. Tänkte egentligen blogga ifrån datorn nu innan jag tänkte gå och lägga mig men.. min dator verkar paj. Så fick panik och är galet förbannad just nu när jag planerat så många inlägg till bloggen!!! Får hoppas att den fixat sig tills imorgon. Godnatt tills dess!  
 
Kammi!! Det är alltid lika roligt att kolla hennes och hennes mammas videos. Hon sprider riktig glädje och är nog en väldig förebild för youtubers, skrattar alltid åt hennes roliga videos. Dessutom är hennes stil asball.
 
 
 
ÄLSKAR HENNES VIDEOS! Allting med henne verkar såååå mysigt! Hon är en riktig kämpe dessutom! Förstår verkligen att så många ser upp till henne, vem gör inte?? Hon är superfin och kan allt. Dessutom är hon så pass omtänksam och tänker på alla i sin omgivning. Hon har drömutseendet dessutom. 
 
 
 
Joakim "Jockiboi" är ingen jag har kollat mycket på tidigare, dvs alla hans shower och grejer med Hanna Widerstedt, utan det är nu när han har bättrat sig och gör videos med superfina Jonna som det är jätteroligt att kolla på, speciellt alla pranks, dom är alltid lika roliga att kolla på! Även fast dom kan vara lite grova ibland, hehe.
 
 
 
Jag bara kunde inte göra denna listan utan att ta med underbara Tova. Jeeeesus vilken tjej. Hur hon orkar fortsätta trots allt hat hon får dagligen är såååå starkt. Hennes videos är alltid roliga och hon får en alltid på bra humör. Fler som henne borde finnas här i världen!! HON ÄR SÅ FIN OCKSÅ, det är inte okej!!! 
 
 
 
 
Heeej! Förstår ni vad jag saknat er????? Har SÅ många planer och fått så mycket inspiration under min lilla bloggpaus, som jag inte ens velat ha men internetåtkomsten har hindrat mig.. dumma. Men nu ska jag försöka fixa allt det och göra allt jag kan för att hålla bloggen uppdaterad vardagligen. Har så många bloggidéer. 
 
I morgon kommer min vän Julia och hennes familj hit och ska käka middag och hänga lite här under dagen/kvällen. Ska bli riktigt mysigt, det är något jag sett fram emot. Sen i övermorgon ska jag till Borgholm med familjen, vilket är en årlig resa, vi åker alltid upp dit på somrarna och äter middag och shoppar. Hur mysigt som helst!! Fick hem dessa två godingar av mamma!! Hon vet vad jag gillar. Dock var inte den monstern så jättegod..