Nu tänkte jag ta upp något som jag fortfarande när jag tänker tillbaka på mår ganska dåligt av. Förra året var vi vid en av de årliga majbrasorna som hålls här i stan. Och jag kan säga för mig själv och hela min familj att det var sista gången vi går på majbrasa. Vi såg & hörde skrik från en kanin som dog (i panik) inne i brasan av lågorna. Den brann alltså till döds & kunde inte springa ut för den satt fast under en gren, och på det så var den rädd för folkmassan runtomkring elden, så även om den kunde ta sig ut så vågade den inte. Så många igelkottar, kaniner, harar och andra oskyldiga djur dör i tusentals majbrasor runt om i landet. För att vi ska se en jäkla eld samtidigt som vi käkar sockervadd. Vad är det som är så svårt med att flytta grenarna dagen då brasan ska tändas? Jag hoppas att fler bojkottar alla dessa dumma brasor & stannar hemma istället. Majbrasor suger.

30 april 2016

FUNDERINGAR

Allmänt om mig

 
Hela morgonen & förmiddagen har jag spenderat framför youtube, tumblr, weheartit och pinterest & kollat på en massa roomdecor/diy-videor & bilder. Har så mycket inspiration och vill göra så mycket med mitt rum. Bl.a köpa en ny säng från IKEA, en dubbelsäng. Men har så mycket framöver nu så kan inte lägga så mycket pengar på rummet nu.
 
Behöver ju hitta två klänningar till avslutningsmiddagen/dansen och till avslutningen nu när jag går ut grundskolan, åh så mycket jag måste fixa & så lite tid!!
 
I morse testade jag på det populära Smoothie Bowl. Mixade youghurt & hallon och toppade med kiwi, hallon, banan och chia-frön. Supergott! Dock tog det en stund, ingenting jag orkar fixa på vardagar t.ex, sånt har jag inte tålamod och ork för, hehe.