28 februari 2014

VLOGG FEL

Allmänt

Hallå där! Sitter här med Allis nu. Vi skulle egentligen redigerat ihop vloggen men tydligen ville inte videokameran fungera. Vi skulle filma med min videokamera igår, men den funkade inte så vi fick ta min iphone. Det var inte så bra kvalité osv, så vi ska fixa min videokamera nu och göra om videon. Ungefär likadan. Så vi ska filma lite senare när kameran laddat klart & vi har lite mysstämning. :) 
 
bild sen i tisdags
Godmorgon på er! Är så sjukt lycklig över att det är fredag, ni kan inte förstå hur mycket jag behöver helg & NU. Jag är så sjukt trött och har seriöst gått och halvsovit varenda dag och inte alls haft mycket fokus. Låter som en ganska vanlig Cicci men jaja. Jag ska sova ut nu i helgen. Har ingen match vilket faktiskt är lite skönt, att få en helg som jag bara kan slappa. Ska till mina kusiner på lördagen tror jag, det ska bli mysigt. Vet inte hur länge vi stannar men det ser jag fram emot. Ska alldeles straxt bege mig mot skolan, efter skolan ska jag hänga med Allis och fortsätta med kanaltrailern. Ser ni fram emot videon?
 
hejsan svejsan! Igår var det onsdag och jag tränade och gjorde annat. Hade även så sjukt ont i magen så gick och la mig runt nio/halv tio och somnade typ direkt (som tur var) för mitt magvärk var hemskt. Idag har jag inte känt av det alls som tur är. Skolan var dryg med långa lektioner hehe, men var med Allis efteråt & vi hade som vanligt supemysigt. Och det är en av anledningar till att jag inte bloggat idag. Vi ska nämligen starta en ny youtubekanal! Så ni får se fram emot en massa roliga videos där vi.. gör grejer. Haha, vi filmade in trailern i eftermiddags och efter det åkte jag direkt till mormor, så ska träffa Allis imorgon igen & klippa ihop den. 
Så om ni undrar vart jag håller hus så är det det projektet jag håller på med. Men kommer såklart blogga samtidigt, så tro inte att jag tar en paus varenda gång jag gör en vlogg!! sorry för långt inlägg. ♥
bild från skolan, moas instagram ♥