Hola! Jag är så trött. Har varit uppe sen halv fem imorse för idag började jag jobba (ja vi har prao 3 dagar) vid 6. Liksom hallå?? Det är då jag går upp normalt. Slutade dock vid ett vilket var skönt. Drog hem & fixade lite lunch och kikade på The Wedding Planer, som är såå mysig. Nu ska jag spela sims vilket currently är mitt obsession. Och förresten har ingen kamera, eller jo, men den är hemma hos min bror som lånat den ett litet tag, så får tillbaka den any day now så snart blir det bättre bilder T.EX PÅ LITE NYA INKÖP IIH!!!
 
 
Sitter atm i skolan och jobbar med ännu mer noveller, som jag bloggat om tidigare & lyssnar på One Direction. Är vrålhungrig men ska ha en mattelektion innan lunch.. Efter skolan ska jag träffa Zelma och gå lite på stan, för det var ett tag sen senaste, vilket ska bli mysigt. Sen ikväll blir det fredagsmys.
 
 
 
Tjo alla fina! Idag är det torsdag, vilket för mig innebär NO-prov inom ämnet Atom- & kärnfysik. Det är så förskräckligt tråkigt så det bara går inte att lära sig. Vilket kommer resultera i ett skitdåligt provresultat av mig. Men ska kämpa mig igenom det hur jobbigt det än lär vara. Efter skolan är det i alla fall träning vilket jag ser fram emot, vad hittar ni på idag?