foto by; Love Hagmo

Heeej! Jag tror jag håller på att bli sjuk igen.. Hinner knappt ens bli frisk innan jag blir sjuk igen. Så ögonen har svullnat upp sen i lördags pga allergisk reaktion från franslimmet & näsan kliar och jag har svårt att andas. Så livet är på topp helt enkelt! Så imorgon har jag även skolfoto som toppen på isberget.. Just nu när jag känner mig som fulast och allt! Men ska iallafall på bio med några på kvällen så det ser jag fram emot!
 
Jag är så trött så jag knappt vet vart jag befinner mig. Jag har sovit så lite i flera veckor känns det som och helgerna går så fort så man hinner inte ens vila ut sig. Igårnatt somnade jag till och med samtidigt som jag var i ett telefonsamtal med en kompis från klassen. Jag ska ta en sväng till modehuset och införskaffa mig lite grejer inför lite festligheter ikväll, men innan det får jag ta & vila ut ordentligt!

 
två bilder från veckan
 
 
 

13 september 2016

PLUGG MODE

Allmänt skola

 
Jag orkar verkligen inte. Idag hade jag håltimma från 12 till 15.30 då jag hade en lektion i digitalt skapande till 16.40. Och när jag kommer hem så är det bara att sätta igång att plugga. Har typ 4 inlämningsuppgifter tills imorgon och inte gjort en enda. Och det gör det inte lättare att jag glömt alla häften, böcker & papper i skolan. Jag hatar mig själv. Nu ska jag plugga.