Igår var en suuupermysig kväll! Jag är ledsen för att det inte kom upp några inlägg under hela fredagen & varken tidigare idag. Men mådde inte så bra imorse & igår blev allt för stressigt. Men igår så spenderade jag hela kvällen fram till typ midnatt hemma hos Alice med 5 andra tjejkompisar, vilka var Celina, Nea, Zelma, Nina och Rebecca. 

Vi beställde pizza och sedan satt vi och spelade lite "spel" eller "lekar" eller vad man ska kalla det och snackade en massa. Var verkligen hur mysigt som helst & skulle lätt ha kvällen i repris. Nu ska jag även ta tag i bloggandet efter min lilla "en-dags-bloggpaus" haha, som inte ens var meningen. 
 
Godmorgon! Idag tänkte jag försöka att gå till skolan, känner mig inte riktigt pigg utan huvudet gör lite ont men vill inte missa allt för mycket & har ganska mycket planerat idag så har ingen tid till att ligga hemma och vara sjuk även fast det kanske skulle varit det vettigaste. 
 
Meeeeeen i alla fall så idag efter skolan så ska jag först dra till stan med Ludde och när pappa slutar jobbet ska vi dra och fixa ut paketet från posten eftersom det var strul med legitimationen. Ska försöka att ta det lugnt efter det när jag kommer hem och bara vila, för kroppen är ju inte riktigt kry ännu.