Hej på er! Imorgon är det "orienteringsdag". Vi har första av alla klasser, vi börjar vid kvart i nio och har då en viss tid på oss att ta alla kontroller. Förra gången gick jättebra för mig, tog alla kontroller och hann in i tid och fick därför A på det. Det var även på svinö så trodde det skulle vara väldigt svårt eftersom jag inte hittar alls där. Så därför hoppas jag och tror att jag kommer göra ganska bra ifrån mig imorgon också, eftersom det är precis i närheten av mitt hus och på ett väldigt öppet ställe där jag varit 1000 gånger innan. Så hoppas jag hittar :) 
Halloj! Jag har inte bloggat på eeeevigheter. Sen i somras, har haft fullt upp med träningar, skola nu då på senaste tiden och inte haft varken lust eller inspiration till att blogga, men jag har samlat på mig massor av inspiration och ska genast försöka göra mig en ny design & få igång bloggandet igen :) 

 
Är otroligt glad över att ni ändå har gått in & kollat, har inte alls många tittare än blev chockad att ens någon har gått in på bloggen under dessa veckorna, men nu ska det bli ändring!