(notera min nya aik-rygga i bakgrunden)
 
Godmorgon! Igår var jag på långviken tills runt klockan tolv, då jag for hemåt. Det var så kallt ute så jag skakade trots att jag hade långa tights & tjocktröja. Är så depp över att det är så kallt redan, men får hoppas att det bara var igår och att det vänder. För som rubriken lyder var det endast 11 grader igårkväll/natt. Jag som verkligen ville bada efter träningen!
 
Bilder från veckan, islatte//selfiéeee//oth i hammocken//
 
Tjosan! Idag blir det hemfärd från stugan. Inte så långvarigt enligt familjen tror jag men iallafall tills på söndag. För det är snart stadsfest och jag har träningar och andra planer så ska bli skönt att komma hem! Så idag ska jag träna och sedan umgås med några på kvällen. Vad har ni för er idag då?
Idag blev det loppisjakt genom södra öland. Något vi gör varje år. Finns ju så många ställen på öland man inte vet om. Men det är inte riktigt min grej dethär med loppisar osv, men något som var lite mindre tråkigt om man får säga så var när vi stannade på en golfklubb och käkade lunch & slog några bollar. Jag tog Angusburgare & träffade faktiskt en hel del bollar till skillnad från vad jag brukar!!