31 augusti 2015

ANNE FRANK

Allmänt skola tips

 
 
Så länge har jag velat läsa denna boken! Och kände att det var väldigt passande nu eftersom jag precis påbörjat ett långt arbete med fackuppsats om just Anne Frank i skolan. Detta arbetet kommer hålla på i flera veckor och kommer vara mest betygsättande i nian, detta är vårt stora arbetsområde, och har alltid varit för niorna på våran skola, vet inte om andra skolor har liknande fackuppsatser också?? Jag, som nog är den enda tycker detta arbetsområdet ska bli ganska kul, jobbigt, men kul! Älskar ju att läsa om andra världskriget och om förintelsen. Tycker det är så hjärtskärande & på ett hemskt sätt intressant.
 
 


 
 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon
 
Sponsrat inlägg

Bara jag som älskar att shoppa en som galning inför hösten/sensommaren?? Inför t.ex skolstarten eller jobbet? För det är inte länge till då man kan gå omkring med bara ben & vad passar inte bättre då än ett par stylish jeans & en stencool skinnjacka?? Skulle lätt vilja ha alla av dessa plagg och accessoarer, no doubt about it. 

Alla detta snygga hittar ni lätt och för ett rimligt pris hos Zalando.se , det är bara att klicka på länkarna under kollaget för att komma till det plagget ni vill kolla in! Look stylish for autumn.