Något jag verkligen vill se är ett hav av såna här kinesiska ljuslyktor. Såna som man skickar upp i himmelen så det blir som ett gigantiskt ljushav. Ni kanske har sett Trassel t.ex? Där dom sitter ute på sjön och alla skickar upp såna här? Jag har sett enstaka vid vissa tillfällen men aldrig mer än 1 på samma ställe. Det är något jag vill se innan jag dör och inte är ett omöjligt mål. Att se tusentals lyktor uppe på en mörk himmel. Så otroligt häftigt! Vad vill ni uppleva innan ni dör?
 
Hej på er! Presentbilderna skulle egentligen kommit upp idag men det har dom inte gjort. Men de är färdigredigerade & redo att läggas upp, så lägger upp dom imorgonbitti. Jag sitter i soffan och bara degar. Jag mår lite illa, vet inte ifall det är allt onyttigt jag tryckt i mig idag eller pga att det går magsjuka i släkten, vilket finns stor risk att jag blivit smittad av eftersom Oliver kräktes under natten efter jag varit barnvakt så ja.. Sen har även mormor kräkts. Låter bra det här..

Imorgon ska jag fixa i mitt rum! Har redan börjat lägga ner saker i lådor och tagit ner alla planscher ifrån väggarna (vilket i princip tog mig en timme). Nu ska jag återgå till lördagsmyset.