Vilken underbar kväll! Våran sista kväll tillsammans i årskurs 9, i torsdags. Det började med mingel med cider utanför slottsingången och sedan servering vid sextiden, två-rätters. Det blev en massa dans, härligt umgänge och lärarna hade både tal och film de satt ihop. Det var så kul att se alla uppklädda till 100 från topp till tå. Själv bar jag en klänning från Gina (399:- HÄRoch skor från Arnolds/Duffy (427:- HÄR). 
 
 
Idag är första veckodagen på sommarlovet, vilket inte märkts av alls då jag gick upp vid halv sju imorse. För ska vara nere vid beachvolleyboll-planerna och basketanläggningen på långviken vid 08.00 för ledarsamling. Ska nämligen i 3 dagar "jobba" som ledare under Kalmar Beach Sports Camp tillsammans med några andra från lagen i föreningen. Så blir en del tidiga morgonar i början av veckan, men det kommer ju ändå bli så kul!!
 
 
Efter en middag ute med familjen på avslutningskvällen och en hel dag med utspring och annat var mina fötter helt döda efter mina klackar. Så från restaurangen till bilen och hem till huset så gick jag barfota. Inte varje dag man går igenom stan i långklänning och barfota fötter. Men det var skönt!!